top of page
huis.jpg
YOUR PRIVATE GETAWAY
IN KOKSIJDE. 
 

 

Gelegen in de Bichottestraat, op 800 meter van het strand, bevindt zich 'Villa Simonne', een prachtige art deco woning met liefde gerenoveerd en ingericht. Dit vakantiehuis biedt (momenteel) aan 6 mensen slaapplaats met tal van leuke features. Zorgeloos genieten, auto veilig parkeren achter de poort, genieten van een bbq op de tiger fire of toasten op't leven in de grote veranda, alles kan hier. Wees welgekomen !

Charlotte & Roeland

VAL-Pottery_c_The-Fresh-Light_219-1.jpg
Suite Rachelle, Suite Gérard, Villa Francois

En nu is ook 'Villa Simonne' geboren, opnieuw een verwijzing naar iemand in onze familie. De oma van Charlotte noemde Simonne, een pittig dametje met zoveel liefde voor de familie en voor koken. Een prachtig gebaar naar een dierbare. 
PERFECT DUO!
 

"Mijn vrouw Charlotte heeft oog voor detail en ik zoek de locaties en huizen. Als makelaar heb ik soms de kans unieke locaties als eerste te bezoeken. Het was dat ook love at first sight met 'Villa Simonne', met de liefde voor design en inrichting van mijn vrouw, werd dit ons 4e paradepaardje. Wat ben ik opnieuw echt trots!"

 

/ Roeland Trooster, Immo Francois

A HOME AWAY
FROM HOME
 

“In 2021 begonnen we de smaak te pakken te krijgen om vakantieverhuur naar een next level te brengen. Wij zien graag mooie locaties, huizen, design meubels en we gaan ook graag op reis. Vaak botsen we op oude en onverzorgde woningen, vooral hier aan de Westkust! Vandaar hebben we met Villa Simonne een statement willen maken voor uw perfecte en luxueuze vakantie met uw gezin, familie of vrienden.”

 

/ Charlotte Mattheeuws, interior design

20230707 - GA - Bichottestraat 8, 8670 Koksijde - 23.jpg
bottom of page